Olen ehdokkaana kevään kuntavaaleissa!

28.01.2021

No niin hyvät ystävät, uutta pukkaa. Olen ehdokkaana kevään kuntavaaleissa!

Lapsemme ja nuoremme tarvitsevat järkevää tekemistä. Porvoossa on hienot edellytykset saada lapsia mukaan liikunta-, kulttuuri-, vpk-, e-urheilu- ja muihin harrastuksiin. Voimme luoda oman Porvoon malli, jossa kaikille lapsille tarjotaan yhtenäinen ja stimuloiva koulu- ja arkipäivä. Haluan erityisesti ehkäistä yleistyvää istuvaa elämäntapaa, jolla on suora yhteys fyysisiin ja henkisiin pahoinvointiin sekä yksinäisyyteen ja syrjäytymiseen.

Me kuntalaiset ansaitsemme asiallisen, sujuvan ja nopean vastauksen palvelutarpeeseemme. Siksi yhteistyö kaupungin toimialojen, paikkakunnan yrityselämän, aktiivisen yhdistyskentän ja aloitteellisten asukkaiden välillä on syvennettävä ja parannettava ja joissain tapauksissa myös yksinkertaistettava. Byrokraattiset ja monimutkaiset hallintokiemurat pitää poistaa.

Porvoo on yksi maamme kilpailukykyisimmistä ja yritteliäimmistä paikkakunnista. Meillä on suhteellisen terve ja hyvinvoiva väestö, jolla on vahva koulutus- ja tulotaso. Hyvistä verotuloista huolimatta kaupungin vuosikate – eli vuosittaisten tulojen ja menojen erotus – ei ole riittänyt rahoittamaan investointeja ja kaupunki on velkaantunut. Vuoteen 2023 mennessä velkataakan ennustetaan kasvavan lähes 250 miljoonaan euroon. Siksi meidän pitää vahvasti keskittää huomiomme rahoitukseen – ainoastaan kestävä talous voi luoda kestävän tulevaisuuden.

Kansallinen sosiaali- ja terveysuudistus ravistelee vahvasti kuntien toimintaympäristöä muutaman vuoden sisällä ja kasvattaa taloudellista epävarmuutta myös Porvoossa. Tämä muutos antaa meille samanaikaisesti ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ja nykyaikaistaa sitä merkityksellistä kokonaisuutta, joka edelleen jää porvoolaisten hoidettavaksi. Porvoo voi määrätietoisella ja ennakkoluulottomalla muutosjohtamisella selviytyä lippu korkealla tästä haastavasta tilanteesta.

Tarvitsen juuri sinut joukkueeseemme. Yhdessä voimme rakentaa Porvoosta viihtyisän, vieraanvaraisen ja menestyksekkään.

JohnnyHolmstrom

Jag är pappa till fyra barn i åldern 8-18 år och bor med fru och familj i Tolkis. Som 41-åring är jag övertygad om att jag har den kunskap, vilja och samarbetsförmåga som krävs för att jobba för ett ännu bättre Borgå!