Måndagsmöten på kommande

16.08.2021

Första mötet som ledamot i stadsfullmäktige i Borgå är nu avklarat! Tillställningen var närmast en ceremoniell och högtidlig inledning på mandatperioden – en fullmäktigeperiod som säkert kommer att bjuda på många intressanta, nya och nygamla ärenden.

Under fullmäktigemötet valdes ledamöter till olika organ. I enlighet med min enda målsättning före och efter valet, är jag nu medlem i stadsstyrelsen! Styrelsen jobbar med övergripande förvaltnings- och ekonomifrågor inom stadsorganisationen. Med andra ord ärenden som jag sysslat med i över tjugo år inom kommun-, företags- och föreningsvärlden. Under måndagskvällarna befinner jag mig framöver på styrelsemöten i stadshuset i Borgå.

Då är det bara att kavla upp ärmarna och visa att jag är värd det utomordentliga stöd jag fick i valet av väljarna. Tack för det, jag ska göra mitt bästa!

 

 

 

 

 

 

JohnnyHolmstrom

Jag är pappa till fyra barn i åldern 8-18 år och bor med fru och familj i Tolkis. Som 41-åring är jag övertygad om att jag har den kunskap, vilja och samarbetsförmåga som krävs för att jobba för ett ännu bättre Borgå!